By: Norbert Halasz 2020-02-06

Egyedi weboldalak készítése

egyedi weboldalak készítés munka

Egyedi vagy sablonos?

Manapság több opció közül lehet választani ha az ember weboldalt szeretne magának vagy cégének. Sok weboldal készítő cég nagyon rövid határidőre kínál weboldalakat. Ilyen esetekben szinte biztos, hogy egy előre elkészített sablonból készítik el számunkra a weboldalt.


Sablonos

Sablonos weboldalak esetén az történik, hogy a megrendelő elmondja mit is szeretne kapni végeredményként, mire szeretné használni weboldalát. Ezután a weboldal készítéssel megbízott cég megkeresi a feladatokhoz legjobban illő sablont amin némi szerkesztgetést végez. Lecseréli a sablon logóját, főcímét és feltölti releváns szöveges trtalommal.


Egyedi

Egyedi weboldalak esetén az igényfelmérés/megbeszélés után a weboldal készítéssel megbízott cég nekilát és az igényeknek tökéletesen megfelelő egyedi design-t , tervet készít, melyet igény szerint módosít. Így tökéletes, teljes mértékben az igényekre szabott weboldal jön létre.


Előnyök

Sablonos weboldal: olcsóbb, gyorsabban elkészülhet.

Egyedi weboldal: teljesen az igényekre formázott, rugalmasan alakítható, a cég arculatához passzoló weboldal. Egyedi megjelenés, nem kell attól tartani, hogy több cég is ugyanazt a kinézetet, elrendezést, kialakítást használja.


Hátrányok

Sablonos weboldal: Nem alakítható könnyern az egyedi igényeknek, lehet hogy példaul egy konkurens cég is ugyanazt a sablont használja, igy egyfajta olcsóságot árszt a látogatók felé.

Egyedi weboldal: Kicsivel több időt vesz igényvbe az elkészítése, valamennyivel drágább mint egy szériában gyártott sablonos weboldal.


Én bármelyik megoldásban tudok neked segíteni. Szeméylesen jobban szeretem az egyedi weboldalak elkészítését, bár több munkával jár, de azt tapasztalom, hogy a megrendelőim mindíg elégedettek a végeredménnyel.


Weboldal Készítés Flow Design Logo

KONTAKT

+ 36 30 316 7112
hello@flow-design.hu
Facebook
Twitter

Copyright © 2021 - Minden jog fenntartva